torsdag 28 maj 2009

Bröllopsyra och obehagliga ljud

Vad är väl mer störande än väckarklockan när den ringer för fjärde gången? Eller när man ligger på en filt i humlan för att njuta av solen och en hänsynslös men enligt sig själv "cool" MC-förare drar förbi och lämnar spår av motorljud i tio minuter framöver? Jo, kanske när man sitter och pluggar med öppna fönster och det låter som om hela stadens brandkår har utryckningsövning utanför samtidigt som grannen börjar borra i betongväggen intill så att hela huset skakar. Men inget av detta går ens att jämföra med gnisslande naglar på svarta tavlan. Ljud kan verkligen vara obehagliga men vad kan vara värst, ljud eller lukt?

Till söndagens program har David bjudit in en gäst och tillika namne; David. DD (och då syftar jag inte på D-day utan på gossarna i studion) ges fritt utrymme att associera obehindrat under eftermiddagen. Cathy har varit bröllop och vet nu precis vad det innebär att förbereda en fest av den kalibern. Och vad det kostar.

Vi är tillbaka och redo att blogga som aldrig förr. Kom gärna med kommentarer. Vad vill ni höra mer om på Bagageluckan? Vill du gästa i studion? Eller känner någon som är intressant att ha med i en show. Bagageluckan är öppen för alla idéer.

/Cathy

Inga kommentarer: